Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Onko sinulla kysymyksiä Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Liity keskusteluun aiheesta Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta

Yksi ajatus artikkelista “Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta”

 1. Minulta otettiin kesällä 2021 verikoe, missä P-TSH oli kuulemma lievästi koholla, jotain 4,58.
  Pari kuukautta myöhemmin arvo oli jotain aivan muuta, 2,27
  Mutta oiret eivät ole kadonneet mihinkään. Niitä on
  – jalkaterät välillä jäässä
  – rintakehä niinikään jäässä
  – väsymys
  -sydämmen muljatelua, lisälyöntejä
  – lämpö ollut alimmillaan +35,6°
  – jatkuva etova olo
  – ruokahalun puute, syön kuitenkin
  – masennus
  Voiko nämä oireet johtua kilpirauhasen toiminnasta?
  Miten pitäisi jatkossa toimua, eli mihin yhteydessä? Terveyskeskuksessa olen käynyt jo useita kertoja, mutta jotenkin homma ei ole vielä hoitunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.