Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kilpirauhasen vajaatoiminta tarkoittaa tilaa, jossa kilpirauhashormonia ei ole veressä riittävästi. Tämä vaikuttaa koko kehoon, koska se aiheuttaa muutoksia suoraan aineenvaihduntaan. Kun kilpirauhashormoni on erittäin alhainen, potilas voi päätyä… Lue lisää >>

Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Kilpirauhasen vajaatoiminta voi pahentua hapetusstressin lisääntyessä. Mutta sen ei pitäisi olla ongelma, jos käytät glutationilisää. Tämä tuote auttaa… Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä, lääkäri voi testata, onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi painonnousu, ummetus, kuiva iho ja struuma. Jos tunnistat itsestäsi näitä oireita, sinun on välittömästi … Katso lisää >>

Liity keskusteluun aiheesta Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta

2 vastausta artikkeliin “Verikoe kilpirauhasen vajaatoiminta”

 1. Minulta otettiin kesällä 2021 verikoe, missä P-TSH oli kuulemma lievästi koholla, jotain 4,58.
  Pari kuukautta myöhemmin arvo oli jotain aivan muuta, 2,27
  Mutta oiret eivät ole kadonneet mihinkään. Niitä on
  – jalkaterät välillä jäässä
  – rintakehä niinikään jäässä
  – väsymys
  -sydämmen muljatelua, lisälyöntejä
  – lämpö ollut alimmillaan +35,6°
  – jatkuva etova olo
  – ruokahalun puute, syön kuitenkin
  – masennus
  Voiko nämä oireet johtua kilpirauhasen toiminnasta?
  Miten pitäisi jatkossa toimua, eli mihin yhteydessä? Terveyskeskuksessa olen käynyt jo useita kertoja, mutta jotenkin homma ei ole vielä hoitunut.

  1. Tilaa kokeet yksityisesti esim. Puhti.fi sivustolta. Sieltä näet hinnat sun muut. Sitten voit mennä lääkäriin tulosten kanssa. Muista kertoa tarkkaan oireista ja pyytää koelääkitystä. Nopsasti sinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *