Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Tiesitkö, että yli 60 prosenttia ihmisistä, joilla on tämä sairaus, eivät tunnista sen oireita? Tämän tilan oireita ovat muun muassa väsymys, masennus, sydänsairaudet, korkea verenpaine, muistin menetys ja painonnousu. Jos sinulla on näitä oireita, lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Vihreä tee voi tukea kilpirauhasen toimintaa sen tulehduksia vähentävien ominaisuuksien ansiota. Vihreää teetä kannattaa kuitenkin käyttää vain… Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Kilpirauhashormoni vaikuttaa useiden elinjärjestelmien toimintaan kehossa. Tämän seurauksena sen oireet ovat laajat. Kilpirauhanen vapauttaa kahta hormonia, T4:ää ja T3:a. Molemmat vaikuttavat tärkeimpien elintoimintojen toimintaan. Kun ne siis puuttuvat tai ovat riittämättömiä, on odotettavissa seuraavia oireita … Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet >>

Liity keskusteluun aiheesta Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Yksi ajatus artikkelista “Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta”

  1. Olen 70-vuotias ja käyttänyt Thyroxin 100 mikrog yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Vuosien mittaan olen lääkärikäynneillä kysellyt kävelyni epävakaudesta, huteruuden tunteesta ja voimattomista, väsyneentuntuisista jaloista. Oire on pahentunut ikääntyessäni. Lääkärit eivät ole ottaneet kantaa asiaan.
    Onko tämä liikkumisen huteruus tyypillinen kilpirauhasen vajaatoiminnassa, lääkityksestä huolimatta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *