Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kilpirauhashormoni vaikuttaa useiden elinjärjestelmien toimintaan kehossa. Tämän seurauksena sen oireet ovat laajat. Kilpirauhanen vapauttaa kahta hormonia, T4:ää ja T3:a. Molemmat vaikuttavat tärkeimpien elintoimintojen toimintaan. Kun ne siis puuttuvat tai ovat riittämättömiä, on odotettavissa seuraavia oireita … Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet >>

Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Eräiden tutkimuksien mukaan D-vitamiinin puute liittyy läheisesti autoimmuuniseen kilpirauhastulehdukseen. D-vitamiinilisien avulla voit … Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsiminen ei tarkoita elämän loppua. Sinulla on vielä mahdollisuus elää täysin normaalia elämää. Jos saat diagnoosin ajoissa ja saat asianmukaista lääkitystä, voit toipua siitä. Lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Liity keskusteluun aiheesta Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Yksi ajatus artikkelista “Tasapainohäiriöt ja kilpirauhasen vajaatoiminta”

  1. Olen 70-vuotias ja käyttänyt Thyroxin 100 mikrog yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Vuosien mittaan olen lääkärikäynneillä kysellyt kävelyni epävakaudesta, huteruuden tunteesta ja voimattomista, väsyneentuntuisista jaloista. Oire on pahentunut ikääntyessäni. Lääkärit eivät ole ottaneet kantaa asiaan.
    Onko tämä liikkumisen huteruus tyypillinen kilpirauhasen vajaatoiminnassa, lääkityksestä huolimatta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *