Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Päivitetty 22.2.2022

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

info@terveysoireet.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään terveysoireet.fi sivuston asiakasviestintään ja muuhun asiakassuhteen hoitamiseen, markkinointiin, hallintaan, kehittämiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen ja personointiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja suunnittelemiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta saatamme myös lähettää sinulle kohdennettuja markkinointi- ja asiakasviestejä. Mikäli et kuitenkaan halua saada meiltä viestejä, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta terveysoireet.fi sivuston ylläpitäjälle.

Tiesitkö, että yli 60 prosenttia ihmisistä, joilla on tämä sairaus, eivät tunnista sen oireita? Tämän tilan oireita ovat muun muassa väsymys, masennus, sydänsairaudet, korkea verenpaine, muistin menetys ja painonnousu. Jos sinulla on näitä oireita, lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja kaikista rekisteröidyistä:

  • Sähköpostiosoite
  • Tieto sähköpostien lähetyskiellosta
  • Markkinointia edistävät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet tai tiedot miten kävijä on rekisteröitynyt
  • Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itse toimittanut terveysoireet.fi sivuston lomakkeilla.

Tiedot rekisteröidään MailChimp –palveluun, jonka myötä tietoja saatetaan säilyttää EU:n ulkopuolella. MailChimp noudattaa EU-U.S. Privacy Shield Framework -säädöksiä (privacyshield.gov/list) . Palvelun tietosuojasta tarkemmin: mailchimp.com/legal.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin henkilötiedot koostetaan henkilöltä itseltään.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään tietojärjestelmissä, jotka ovat teknisin keinoin suojattuja. Ainoastaan yrityksen työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämillä käyttöoikeuksilla. Rekisterin tietoja käsitteleviä henkilöitä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröity voi pyytää tietojensa tarkastusta ja/tai korjausta ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön rekisteriä koskevissa asioissa ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta toimintamme tai lainsäädännön muutoksen niin vaatiessa ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Tämä tietosuojalauseke on voimassa toistaiseksi 21.5.2018 lukien.

Evästeet ja niiden käyttö

Eväste (eli cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoa esimerkiksi selaintyypistä, IP-osoitteesta, liikenteen lähteestä jne.

Käytämme sivustolla evästeitä luodaksemme paremman käyttökokemuksen tarjoamalla käyttäjää kiinnostavaa sisältöä. Evästeiden avulla sivusto myös muistaa siellä aiemmin vierailleen käyttäjän tämän palatessa sivustolle. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksista.

Lisätietoja evästeistä löydät täältä: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html.

Sivustomme käyttämät evästeet

Alla lista sivustollamme käytössä olevista evästeistä:

EvästeVerkkotunnusKuvausKestoTyyppi
_ga_*.terveysoireet.fiGoogle Analytics asettaa tämän evästeen tallentamaan ja laskemaan sivun näyttökertoja.1 vuosi 1 kuukausi 4 päivääAnalytics
_ga.terveysoireet.fiGoogle Analytics asettaa tämän evästeen laskemaan vierailija-, istunto- ja kampanjatiedot ja seuraamaan sivuston käyttöä sivuston analytiikkaraporttia varten. Eväste tallentaa tiedot anonyymisti ja määrittää satunnaisesti luodut numerot yksilöllisten vierailijoiden tunnistamiseksi.1 vuosi 1 kuukausi 4 päivääAnalytics
_gid.terveysoireet.fi1 päiväAnalytics
_gat_gtag_UA_*.terveysoireet.fiGoogle Analytics asettaa tämän evästeen tallentamaan yksilöllisen käyttäjätunnuksen.1 minuuttiAnalytics
__gads.terveysoireet.fi1 vuosi 24 päivääAnalytics
__gpi.terveysoireet.fiGoogle Ads -palvelu käyttää tätä evästettä keräämään tietoja useilta verkkosivustoilta mainosten uudelleenkohdistamista varten.1 vuosi 24 päivääMainos
testi_eväste.doubleclick.netdoubleclick.net asettaa tämän evästeen määrittääkseen, tukeeko käyttäjän selain evästeitä.15 minuuttiaMainos
IDE.doubleclick.netGoogle DoubleClick IDE -evästeet tallentavat tietoja siitä, kuinka käyttäjä käyttää verkkosivustoa näyttääkseen heille osuvia mainoksia käyttäjäprofiilin mukaisesti.1 vuosi 1 kuukausi 4 päivääMainos
ar_debug.googleadservices.comEi kuvausta3 kuukauttamuu
_tracker.travelaudience.comEi kuvausta saatavilla.1 vuosi 1 kuukausimuu
b.blismedia.comEi kuvausta1 vuosimuu
C.adform.netEi kuvausta1 kuukausimuu
everest_g_v2.everesttech.netEväste on asetettu everesttech.net-verkkotunnuksen alle yhdistämään napsautukset muihin asiakkaan verkkosivuston tapahtumiin.1 vuosiMainos
ANON_ID.tribalfusion.comTämä Tribal Fusionin asettama eväste kerää tietoja käyttäjien käynneistä verkkosivustolla, kuten mitä sivuja on käyty.3 kuukauttaAnalytics
suid.simli.fiYksinkertaisesti. fi asettaa tämän evästeen tallentamaan erillisen istuntotunnuksen.1 vuosiAnalytics
_trackerads.travelaudience.comEi kuvausta saatavilla.1 vuosi 1 kuukausimuu
cid_*.ctnsnet.comCrimtan asettaa tämän evästeen uudelleenmarkkinointievästeenä, jota käytetään osuvien mainosten lähettämiseen seuraavien sivustojen käyttäjille.1 vuosiMainos
gid_*.ctnsnet.comCrimtan asettaa tämän evästeen mahdollistamaan kohdistetun mainonnan ja käyttäjien profiloinnin.1 vuosiMainos
wfivefivec.w55c.netW55c asettaa tämän evästeen keräämään tietoja käyttäjien käynneistä verkkosivustolla, kuten mitä sivuja on ladattu. Rekisteröityjä tietoja käytetään kohdistetuissa mainoksissa.1 vuosi 1 kuukausiMainos
rlas3.rlcdn.comRLCDN asettaa tämän evästeen tarjoamaan käyttäjille osuvia mainoksia ja rajoittamaan näytettävien mainosten määrää.1 vuosiMainos
pxrc.rlcdn.comPippio on asettanut tämän evästeen tarjoamaan käyttäjille asiaankuuluvia mainoksia ja rajoittamaan näytettävien mainosten määrää.2 kuukauttaMainos
uid.adform.netTämä on Google UserID -eväste, joka seuraa käyttäjiä eri verkkosivustosegmenteissä.2 kuukauttaAnalytics
na_tc.e.dlx.addthis.comNa_tc-evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen uudelleen sisäänkäynnin yhteydessä. Sen avulla voidaan tallentaa tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja helpottaa Addthis.comin tarjoamaa sosiaalista jakamistoimintoa.1 vuosi 1 kuukausiToimiva
matchgoogle.w55c.netEi kuvausta saatavilla.1 kuukausimuu
na_id.addthis.comAddThis asettaa na_id:n mahdollistamaan linkkien jakamisen sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa ja Twitterissä.1 vuosi 1 kuukausiToimiva
na_tc.addthis.comNa_tc-evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen uudelleen sisäänkäynnin yhteydessä. Sen avulla voidaan tallentaa tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja helpottaa Addthis.comin tarjoamaa sosiaalista jakamistoimintoa.1 vuosi 1 kuukausiToimiva
uid.addthis.comTämä on Google UserID -eväste, joka seuraa käyttäjiä eri verkkosivustosegmenteissä.1 vuosi 1 kuukausiAnalytics
ouid.addthis.comTämä AddThis-widgetiin liittyvä eväste auttaa käyttäjiä jakamaan sisältöä eri verkko- ja jakamisfoorumeilla.1 vuosi 1 kuukausiToimiva
na_rn.dlx.addthis.comna_rn-evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen uudelleen sisäänkäynnin yhteydessä. Sen avulla voidaan tallentaa tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja helpottaa Addthis.comin tarjoamaa sosiaalista jakamistoimintoa.1 kuukausiToimiva
na_sr.dlx.addthis.comNa_sr-evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen uudelleen sisäänkäynnin yhteydessä. Sen avulla voidaan tallentaa tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja helpottaa Addthis.comin tarjoamaa sosiaalista jakamistoimintoa.1 kuukausiToimiva
na_srp.dlx.addthis.comna_srp-evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen uudelleen sisäänkäynnin yhteydessä. Sen avulla voidaan tallentaa tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja helpottaa Addthis.comin tarjoamaa sosiaalista jakamistoimintoa.1 minuuttiToimiva
na_sc_e.dlx.addthis.comna_sc_e-evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen uudelleen sisäänkäynnin yhteydessä. Sen avulla voidaan tallentaa tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja helpottaa Addthis.comin tarjoamaa sosiaalista jakamistoimintoa.1 kuukausiToimiva
ANON_ID_old.tribalfusion.comTämä eväste auttaa luokittelemaan käyttäjien kiinnostuksen kohteet ja luomaan profiileja kohdistetun markkinoinnin jälleenmyynnin kannalta. Tätä evästettä käytetään keräämään käyttäjätietoja, kuten mitä sivuja on katsottu verkkosivustolla profiilien luomiseksi.3 kuukauttaMainos
suid_legacysimpli.fiKerää tietoa käyttäjien mieltymyksistä ja vuorovaikutuksesta verkkokampanjan sisällön kanssa, jota käytetään CRM-kampanja-alustoilla, joita verkkosivustojen omistajat käyttävät tapahtumien tai tuotteiden mainostamiseen.1 vuosiMainos

Evästeilmoitus

Evästeiden käytön hyväksymistä seurataan evästeilmoituksen käyttämien evästeiden avulla.

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan

Voit muokata evästeiden hallintaa internetselaimen asetuksista. Voit estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Lisää tietoa evästeiden hallinnasta: http://www.aboutcookies.org/