Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä, lääkäri voi testata, onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi painonnousu, ummetus, kuiva iho ja struuma. Jos tunnistat itsestäsi näitä oireita, sinun on välittömästi … Katso lisää >>

Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Kilpirauhasen vajaatoiminta voi pahentua hapetusstressin lisääntyessä. Mutta sen ei pitäisi olla ongelma, jos käytät glutationilisää. Tämä tuote auttaa… Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Tiesitkö, että yli 60 prosenttia ihmisistä, joilla on tämä sairaus, eivät tunnista sen oireita? Tämän tilan oireita ovat muun muassa väsymys, masennus, sydänsairaudet, korkea verenpaine, muistin menetys ja painonnousu. Jos sinulla on näitä oireita, lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Liity keskusteluun aiheesta Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta

Yksi ajatus artikkelista “Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta”

  1. Hei. Minulla on vuosia ollut lievä kilpirauhasen vajaatoiminta. Minulla ei ole diabetestä, mutta minulla on todettu hypolglykemia nuoresta aikuisiästä lähtien. Voiko kilpirauhasen vajaatoiminta lisätä hypoglykeemista kohtausta sillä iän karttuessa (olen keski-ikäinen nyt ) olen yhä useammin saanut hypoglykeemisen kohtauksen kävelyn aikana, jossa joudun välittömästi ottamaan jotain makeaa, (jota pidän aina mukanani)? Kohtauksen aikana en uskalla liikkua yhtään ja koen kylmää hikeä, vapinaa ja heikkoutta. Se on pelottava tilanne, sillä nuorena aikuisena sain vakavan kouristuskohtauksen juurikin verensokerin laskun takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *