Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsiminen ei tarkoita elämän loppua. Sinulla on vielä mahdollisuus elää täysin normaalia elämää. Jos saat diagnoosin ajoissa ja saat asianmukaista lääkitystä, voit toipua siitä. Lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Lääkehoito on erittäin tehokas tämän sairauden hoidossa. Mutta tiesitkö että kilpirauhasen vajaatoiminnan hoitoon on olemassa myös luonnonmukaisia hoitokeinoja? Katso 10 parasta luontaistuotetta kilpirauhasen vajaatoiminnan hoitoon >>

Onko sinulla kysymyksiä Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä, lääkäri voi testata, onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi painonnousu, ummetus, kuiva iho ja struuma. Jos tunnistat itsestäsi näitä oireita, sinun on välittömästi … Katso lisää >>

Liity keskusteluun aiheesta Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta

Yksi ajatus artikkelista “Reaktiivinen hypoglykemia kilpirauhasen vajaatoiminta”

  1. Hei. Minulla on vuosia ollut lievä kilpirauhasen vajaatoiminta. Minulla ei ole diabetestä, mutta minulla on todettu hypolglykemia nuoresta aikuisiästä lähtien. Voiko kilpirauhasen vajaatoiminta lisätä hypoglykeemista kohtausta sillä iän karttuessa (olen keski-ikäinen nyt ) olen yhä useammin saanut hypoglykeemisen kohtauksen kävelyn aikana, jossa joudun välittömästi ottamaan jotain makeaa, (jota pidän aina mukanani)? Kohtauksen aikana en uskalla liikkua yhtään ja koen kylmää hikeä, vapinaa ja heikkoutta. Se on pelottava tilanne, sillä nuorena aikuisena sain vakavan kouristuskohtauksen juurikin verensokerin laskun takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *