Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Onko sinulla kysymyksiä Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Liity keskusteluun aiheesta Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta

Yksi ajatus artikkelista “Neuropatia kilpirauhasen vajaatoiminta”

  1. Minulla on ollut kilpirauhasen vajaatoiminta v.sta 2001
    Nyt kuumuuskin-oletan- on aiheuttanut jalkapöytien turvotusta, vasen enempi! Sekä välillä myöskin kihelmöintiäkin.
    Voisiko aiheutua ehkä Neuropatiasta ?
    Minulla on kyllä muitakin sairauksia mutta ei Diabetestä ei kolesterolia ei vitamiinipuutosta !
    Olisikohan tarve käväistä lääkärillä tai peräti Endokrinologilla ! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.