Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä, lääkäri voi testata, onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi painonnousu, ummetus, kuiva iho ja struuma. Jos tunnistat itsestäsi näitä oireita, sinun on välittömästi … Katso lisää >>

Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Kilpirauhasen vajaatoiminta voi pahentua hapetusstressin lisääntyessä. Mutta sen ei pitäisi olla ongelma, jos käytät glutationilisää. Tämä tuote auttaa… Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Kilpirauhasen vajaatoiminta tarkoittaa tilaa, jossa kilpirauhashormonia ei ole veressä riittävästi. Tämä vaikuttaa koko kehoon, koska se aiheuttaa muutoksia suoraan aineenvaihduntaan. Kun kilpirauhashormoni on erittäin alhainen, potilas voi päätyä… Lue lisää >>

Liity keskusteluun aiheesta Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Yksi ajatus artikkelista “Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta”

  1. Olin sairaalassa juuri 4 pv korvaperäisen huimauksen takia. Minulla on kilpirauhasen vajaatoimintaan Thyroxin. Kolestroli oli sairaalassa 5,4. Minulla ei ole muuta vakituista lääkitystä kuin Thyroxin. Kuntoilen. Nyt lääkäri määräsi Atorvastatiinia 20mg. En ole ostanut sitä vielä, minua pelottaa, en halua tulla sairaaksi. Syön todella laihasti, en punaista lihaa, kasviksia, marjoja, hedelmiä. Onko noin suuri määrä välttämätön liikkuvalle 87 vuotiaalle.???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *