Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Onko sinulla kysymyksiä Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Liity keskusteluun aiheesta Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Yksi ajatus artikkelista “Kolesteroli ja kilpirauhasen vajaatoiminta”

  1. Olin sairaalassa juuri 4 pv korvaperäisen huimauksen takia. Minulla on kilpirauhasen vajaatoimintaan Thyroxin. Kolestroli oli sairaalassa 5,4. Minulla ei ole muuta vakituista lääkitystä kuin Thyroxin. Kuntoilen. Nyt lääkäri määräsi Atorvastatiinia 20mg. En ole ostanut sitä vielä, minua pelottaa, en halua tulla sairaaksi. Syön todella laihasti, en punaista lihaa, kasviksia, marjoja, hedelmiä. Onko noin suuri määrä välttämätön liikkuvalle 87 vuotiaalle.???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.