Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kilpirauhasen vajaatoiminta tarkoittaa tilaa, jossa kilpirauhashormonia ei ole veressä riittävästi. Tämä vaikuttaa koko kehoon, koska se aiheuttaa muutoksia suoraan aineenvaihduntaan. Kun kilpirauhashormoni on erittäin alhainen, potilas voi päätyä… Lue lisää >>

Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma

Onko Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Tämän ravintolisän puute voi johtaa kilpirauhasen toimintahäiriöihin. Tällöin olet altis sekä kilpirauhasen liikatoiminnalle että kilpirauhasen vajaatoiminnalle. Näin ollen, jos elimistössäsi on vähän… Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma asiasta?

Jos Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsiminen ei tarkoita elämän loppua. Sinulla on vielä mahdollisuus elää täysin normaalia elämää. Jos saat diagnoosin ajoissa ja saat asianmukaista lääkitystä, voit toipua siitä. Lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Liity keskusteluun aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma

Yksi ajatus artikkelista “Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma”

  1. Olen lähihoitaja kotihoidossa. Terveenäkin työ on välillä jaksamisen rajoissa. Minulla on nyt välillä mennyt kuulo toisesta korvasta, on nivelrikko toisessa jalassa ja on ollut pahaa närästystä. Juuri soitti sisareni, että vienkö vanhan äitini jalkahoitoon huomenna. Vähän aikaa kesti mutta sain sanottua, että olen vakavasti sairas. Siltä ainakin tuntuu. Käyn koirani kanssa lenkillä, vaikka jalkaan sattuu.
    Vimeinen tahto tuli eilen mieleen. Haluan, että tuhkani ripotellaan erään erämaajärven lähistölle. Sitä ennen tähän kaikkeen pitää vaan tottua, vaikka ei tottuisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *