Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä, lääkäri voi testata, onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi painonnousu, ummetus, kuiva iho ja struuma. Jos tunnistat itsestäsi näitä oireita, sinun on välittömästi … Katso lisää >>

Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma

Onko Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

HUOMAUTUS: Vaikka jodi on potentiaalinen hoito kilpirauhasen vajaatoimintaan, se voi myös aiheuttaa kielteisiä sivuvaikutuksia. Liika jodi elimistössä voi tuottaa…. Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma asiasta?

Jos Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Tiesitkö, että yli 60 prosenttia ihmisistä, joilla on tämä sairaus, eivät tunnista sen oireita? Tämän tilan oireita ovat muun muassa väsymys, masennus, sydänsairaudet, korkea verenpaine, muistin menetys ja painonnousu. Jos sinulla on näitä oireita, lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Liity keskusteluun aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma

Yksi ajatus artikkelista “Kilpirauhasen vajaatoiminta sairasloma”

  1. Olen lähihoitaja kotihoidossa. Terveenäkin työ on välillä jaksamisen rajoissa. Minulla on nyt välillä mennyt kuulo toisesta korvasta, on nivelrikko toisessa jalassa ja on ollut pahaa närästystä. Juuri soitti sisareni, että vienkö vanhan äitini jalkahoitoon huomenna. Vähän aikaa kesti mutta sain sanottua, että olen vakavasti sairas. Siltä ainakin tuntuu. Käyn koirani kanssa lenkillä, vaikka jalkaan sattuu.
    Vimeinen tahto tuli eilen mieleen. Haluan, että tuhkani ripotellaan erään erämaajärven lähistölle. Sitä ennen tähän kaikkeen pitää vaan tottua, vaikka ei tottuisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *