Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kilpirauhashormoni vaikuttaa useiden elinjärjestelmien toimintaan kehossa. Tämän seurauksena sen oireet ovat laajat. Kilpirauhanen vapauttaa kahta hormonia, T4:ää ja T3:a. Molemmat vaikuttavat tärkeimpien elintoimintojen toimintaan. Kun ne siis puuttuvat tai ovat riittämättömiä, on odotettavissa seuraavia oireita … Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet >>

Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto

Onko Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Kilpirauhasen vajaatoiminta voi pahentua hapetusstressin lisääntyessä. Mutta sen ei pitäisi olla ongelma, jos käytät glutationilisää. Tämä tuote auttaa… Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto asiasta?

Jos Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Kilpirauhasen toiminnan kannalta jodi on olennainen kivennäisaine. Oikean jodimäärän ylläpitäminen elimistössä on välttämätöntä lähes kaikille. Jos kuitenkin kärsit autoimmuunisesta kilpirauhassairaudesta, sinun on ehdottomasti … Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito>>

Liity keskusteluun aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto

2 vastausta artikkeliin “Kilpirauhasen vajaatoiminta paasto”

  1. Onko pätkäpaastosta 16:8 haittaa? Minulla ei ole enää kilpirauhasta, joten sen rauhasen toimintaa ei tarvitse enää seurata ja suojella. Tarkoitus on aloittaa pätkäpaasto, jotta a) ensisijaisesti voisin paremmin ja b) saisin kilpirauhasen vajaantoiminnan aikana sekä sairauden että väärien ruokavalintojen aiheuttamia kiloja pois – edes osan siitä sekä c) mahdollisesti voisin vähentää kolestrolilääkitystä ja saisin verensokeriarvon hieman alemmas (jälkimmäinen näyttää kohonneen, mutta ei vielä diabeteksen rajoilla). Pätkäpaasto kokeilun aikana syön samalla terveellisellä tavalla kuin tähänkin asti, mutta vain 8 tunnin aikana, ja vähennän (mutten lopeta) herkuttelua. Nk. syömisikkuna olisi noin klo 11/12 – 19/20, jotta se sopii työelämän rytmiin. Tyroksiinit otan tyhjään vatsaan aamuisin. Olisiko tästä haittaa kilpirauhasen vajaantoimintaa ajatellen? Sairaus on kyllä aivan syvältä ja oireet ovat sahanneet sinne tänne 10 v. lääkityksestä huolimatta. Ikää on 58 v.

  2. Minulla on ollut lievä kilpparin vajaatoiminta ja olen ollut usein 16:8 paastolla (käytännössä en syö aamupalaa ja ensimmäinen ruoka n. klo 14:00) ja minulle se on toiminut erittäin hyvin. Se on oikeastaan jo elämäntyyli. On parempi fiilis monella tapaa. Kilpparilääkkeen kans helpottaa arkea kun voi ottaa lääkkeen aamulla eikä tarvi odotella aamupalan syöntiä. Voi lähteä samantien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *