Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä, lääkäri voi testata, onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi painonnousu, ummetus, kuiva iho ja struuma. Jos tunnistat itsestäsi näitä oireita, sinun on välittömästi … Katso lisää >>

Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa

Onko Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Tämän ravintolisän puute voi johtaa kilpirauhasen toimintahäiriöihin. Tällöin olet altis sekä kilpirauhasen liikatoiminnalle että kilpirauhasen vajaatoiminnalle. Näin ollen, jos elimistössäsi on vähän… Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa asiasta?

Jos Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä, lääkäri voi testata, onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi painonnousu, ummetus, kuiva iho ja struuma. Jos tunnistat itsestäsi näitä oireita, sinun on välittömästi … Katso lisää >>

Liity keskusteluun aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa

Yksi ajatus artikkelista “Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikatoiminta yhtäaikaa”

  1. Minulla oli ensin liikatoiminta . Sain siihen radiojodihoidon. Seurasi vajaatoiminta .
    Hoidoksi sain tyroksiini 50 mikrog
    Söin sitä n 4 viikkoa sitten 75 mikrog. N kolme viikkoa. Sitten nostettiin 100migrog.
    Heti ensimmäisestä pilleristä alkoi suunnaton itkeminen . Annosta on pudotettu välillä oli vaan 25 mikrog. Nyt nostettu 38 mikrog. Nyt pitäisi nostaa 50 mutta itken joka annoksella . Elämä on yhtä kärsimystä . Arvot viime mittauksessa tsh 21 ja t4V 13,5 . Voin tosi huonosti. Elämä yhtä ahdistusta ja itkua.
    Onko kellään muulla ollut tälläistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.