Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä, lääkäri voi testata, onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi painonnousu, ummetus, kuiva iho ja struuma. Jos tunnistat itsestäsi näitä oireita, sinun on välittömästi … Katso lisää >>

Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset

Onko Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Vihreä tee voi tukea kilpirauhasen toimintaa sen tulehduksia vähentävien ominaisuuksien ansiota. Vihreää teetä kannattaa kuitenkin käyttää vain… Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset asiasta?

Jos Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsiminen ei tarkoita elämän loppua. Sinulla on vielä mahdollisuus elää täysin normaalia elämää. Jos saat diagnoosin ajoissa ja saat asianmukaista lääkitystä, voit toipua siitä. Lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Liity keskusteluun aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset

3 vastausta artikkeliin “Kilpirauhasen vajaatoiminta ja hiukset”

  1. Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja Thyroxin lääkitys. Päänahan kutina on välillä sietämätön. Olen atoopikko. En käytä hiustenhoitoaineita enkä mitään muotoilu-ym.tuotteita. mikä olisi sopiva shampoo?

    1. Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminnan etenkin alkuaikoina lähtenyt runsaasti hiuksia ja on päänahan kutinaakin, olen myös atoopikko. Vaikka olen saanut lääkitystä, hiukseni eivät ole palautuneet. Hiusten lähtö on kyllä vähän rauhoittunut.

  2. Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta, hiustenlähtöä todettiin kaksi vuotta sitten, mutta terveydenhoitohenkilökunta ei huomannut, että söin Thyroxinia ja TSH -arvo oli viitealueella, vaikka se pitäisi kait lääkityksellä olla 1-2 välissä. Minulla se oli 2.7 jne. Nyt annostusta muutettiin siten, että syön Medithyroxinia 88mg joka päivä. Kauankohan kestää hiusten normalisoituminen lähes ennalleen? Käytän shampoona egologista shampoota, koska silikoni ja sulfaatti shampoossa aiheutti päänahan kutinaa ja ikäänkuin olisi ”täitä” (ei ole ollut koskaan täitä mutta voisin kuvitella että sellainen kipristely päänahassa olisi täiden liikehdintää).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.