Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia

Onko Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Onko sinulla kysymyksiä Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia asiasta?

Jos Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Liity keskusteluun aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia

Yksi ajatus artikkelista “Kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia”

  1. Olen kärsinyt useita vuosia anemiasta ja toisen raskauden aikana se vain paheni. Muutama kuukausi synnytyksen jälkeen mulla todettiin kilpparin vajaatoiminta. Siihen menee nyt lääkitys. Mikä rautavalmiste olis tehokas? Otan lisäksi joditippoja ja seleeniä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.