Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi

Onko Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Onko sinulla kysymyksiä Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi asiasta?

Jos Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Liity keskusteluun aiheesta Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi

Yksi ajatus artikkelista “Kilpirauhasen vajaatoiminta ja alkoholi”

  1. Minulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta puolitoista vuotta sitten. Sen jälkeen kun sain thyeoxin lääkityksen aloin huomaamaan, että alkoholin sietokykyni on heikentynyt. Olen todella humalassa pienestäkin määrästä ja sen myötä tapaturmia on sattunut. Onko alkoholin sietokyky voinut heikentyä sairauden/lääkityksen myötä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.