Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Tiesitkö, että yli 60 prosenttia ihmisistä, joilla on tämä sairaus, eivät tunnista sen oireita? Tämän tilan oireita ovat muun muassa väsymys, masennus, sydänsairaudet, korkea verenpaine, muistin menetys ja painonnousu. Jos sinulla on näitä oireita, lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Onko Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Sairaus rajoittaa arkipäivän toimia ja kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Yksi tärkeimmistä kilpirauhasen vajaatoiminnan oireista on väsymys. Kun eteerisiä öljyjä käytetään osana aromaterapiaa, ne voivat … Kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito luonnollisesti>>

Onko sinulla kysymyksiä Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta asiasta?

Jos Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttamista oireista, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella kilpirauhaseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Tiesitkö, että yli 60 prosenttia ihmisistä, joilla on tämä sairaus, eivät tunnista sen oireita? Tämän tilan oireita ovat muun muassa väsymys, masennus, sydänsairaudet, korkea verenpaine, muistin menetys ja painonnousu. Jos sinulla on näitä oireita, lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Liity keskusteluun aiheesta Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Yksi ajatus artikkelista “Ketogeeninen ruokavalio ja kilpirauhasen vajaatoiminta”

  1. Minulla todettiin Hashimoton tauti viitisen vuotta sitten. Ennenkuin lääkitys osattiin aloittaa ja hoitotasapaino saavutettiin, paino ehti nousta 15 kg ja näistä kiloista olen koko tämän ajan yrittänyt päästä eroon. Todella tiukalla ruokavaliolla sain 0,5-1 kg putoamaan, mutta sekin vain tilapäisesti. Lopulta nyt toukokuussa päätettiin lääkärin ja ravitsemusterapeutin ohjauksessa aloittaa ketogeeninen ruokavalio n. puoleksi vuodeksi.

    Paino lähtikin tippumaan todella hyvin, n. 2,5 kg kuukaudessa, mutta ikäväksi yllätykseksi kontrolliverikokeissa huomattiin vajaatoiminnan pahentuneen merkittävästi. Olin alussa epähuomiossa ottanut ketoon kuuluvaa elektrolyyttijauheen (sis. magnesiumia) aamuisin liian pian Thyroxinin jälkeen, tämä siirrettiin iltaan ja Thyroxinin annostusta lisättiin vähän. Olosta päätellen vajaatoiminta kuitenkin jatkuu. Tarkemmat tiedot saadaan verikokeista muutaman viikon päästä.

    Ilmeisesti osalla kilpirauhanen voi reagoida juuri näin päin, vaikka yleisesti hiilarien rajoitusta suositellaankin vajaatoimintaan. Olisiko muilla vastaavia kokemuksia kuin minulla? Erityisesti kiinnostaisi miten toimia siinä vaiheessa kun ketoa aletaan purkaa – en vain voi ottaa kiloja takaisin, pudotusta kun nimenomaisesti tehdään terveyden vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *