Iskias raskauden aikana

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Iskias raskauden aikana. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Iskias raskauden aikana

Onko Iskias raskauden aikana sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme iskiaskivuista. Kivut rajoittavat arkipäivän toimia ja iskiaksesta kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Iskias raskauden aikana synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Iskias raskauden aikana. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Onko sinulla kysymyksiä Iskias raskauden aikana asiasta?

Jos Iskias raskauden aikana on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit iskiaksen aiheuttamista säryistä, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella iskiakseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Iskias raskauden aikana aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Kilpirauhasen vajaatoiminta tarkoittaa tilaa, jossa kilpirauhashormonia ei ole veressä riittävästi. Tämä vaikuttaa koko kehoon, koska se aiheuttaa muutoksia suoraan aineenvaihduntaan. Kun kilpirauhashormoni on erittäin alhainen, potilas voi päätyä… Lue lisää >>

Liity keskusteluun aiheesta Iskias raskauden aikana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *