Iskias hermosärky

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Iskias hermosärky. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Iskias hermosärky

Onko Iskias hermosärky sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme iskiaskivuista. Kivut rajoittavat arkipäivän toimia ja iskiaksesta kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Iskias hermosärky synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Iskias hermosärky. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Onko sinulla kysymyksiä Iskias hermosärky asiasta?

Jos Iskias hermosärky on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit iskiaksen aiheuttamista säryistä, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella iskiakseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Iskias hermosärky aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Jos tunnet jatkuvaa väsymystä, lääkäri voi testata, onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi painonnousu, ummetus, kuiva iho ja struuma. Jos tunnistat itsestäsi näitä oireita, sinun on välittömästi … Katso lisää >>

Liity keskusteluun aiheesta Iskias hermosärky

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *