Hamstring iskias

Tällä sivulla voit keskustella aiheesta Hamstring iskias. Onko sinulla kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta? Kerro siitä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Hamstring iskias

Onko Hamstring iskias sinulle tuttu aihe?

Vertaistuen antaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun kärsimme iskiaskivuista. Kivut rajoittavat arkipäivän toimia ja iskiaksesta kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja neuvoja, miten voi kohdata tilanteen. Hamstring iskias synnyttää monia kysymyksiä. Auta muita kokemustesi kautta.

Tuhannet ihmiset etsivät tietoa koskien aihetta Hamstring iskias. Kerro kokemuksesi ja liity keskusteluun. Löydät lomakkeen viestiäsi varten sivun alaosasta.

Onko sinulla kysymyksiä Hamstring iskias asiasta?

Jos Hamstring iskias on herättänyt sinulle kysymyksiä tai kärsit iskiaksen aiheuttamista säryistä, olet tullut oikeaan paikkaan. Terveysoireet.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella iskiakseen liittyvistä kysymyksistä ja löytää vertaistukea. Jätä kysymyksesi tai kommenttisi lomakkeella, jotta sivustomme käyttäjät voivat vastata niihin.

Otathan huomioon että tarkistamme kaikki Hamstring iskias aiheiset kommentit. Tästä syystä niiden julkaisuun voi mennä pari arkipäivää. Yritämme julkaista ne mahdollisimman pian.

Tiesitkö, että yli 60 prosenttia ihmisistä, joilla on tämä sairaus, eivät tunnista sen oireita? Tämän tilan oireita ovat muun muassa väsymys, masennus, sydänsairaudet, korkea verenpaine, muistin menetys ja painonnousu. Jos sinulla on näitä oireita, lue lisää täältä: Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ja hoito >>

Liity keskusteluun aiheesta Hamstring iskias

Yksi ajatus artikkelista “Hamstring iskias”

  1. Hei, itsellä todettiin magneettikuvassa Hamstingjänteen tendioosi. Olen alunperin nitkauttanut selkäni n puoli vuotta sitten ja erilaisin oirein kärsinyt selkä, pakaralihas ja reisikivuista. Nyt tämä löydös vielä. Missä ja miten vähävarainen, pitkään sairaslomalla ollut pystyy kuntouttamaan itseään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *